top of page

Het kind​erfeestje

Het kinderfeestje wordt gegeven van minimaal 6 tot maximaal 8 kinderen. Ook mogen er maximaal 2 begeleiders mee komen. Het feestje wordt op de locatie van mijn bakkerij gegeven zodat ze natuurlijk een super leuke ervaring hebben. Er wordt veel geleerd en gebakken maar het belangrijkste van allemaal is een echt kinderfeestje met versiering en vrolijkheid. 

De jarige mag zijn/ haar lievelingskleur doorgeven zodat we met de versiering van onze lekkere gebakjes daar rekening mee kunnen houden. 

De mogelijkheid is er op de woensdagmiddagen van half 2 tot 4 uur. Tussendoor houden we ook even een momentje pauze, hiervoor nemen jullie zelf drinken en een snoepje mee (geen chips ivm vette vingers).


Neem hieronder of op mijn facebook een kijkje hoe zo een kinderfeestjes middag eruit ziet en wie weet mag ik jullie ook verwelkomen in de bakkerij !

Impressie

Maken van het koekjes deeg en de koekjes zelf.

Het deeg wordt samen gemaakt waarna ieder 4 koekjes mag maken en daarvoor zelf de vormpjes mag uitzoeken. 

Maken van het deeg voor worstenbroodjes en vlechtbroodjes. 

Voor het deeg hebben wij kracht nodig, met de hulp van alle kindjes word het deeg in kleine vierkantjes verdeeld. Daarna mogen ze de worstenbroodjes en vlechtbroodjes zelf maken. 

Maken van de appelflappen en beslag voor de cupcakes.

Samen met 1 kindje maak ik het beslag voor de lekkere cupcakes. Daarna gaan we met zijn alle de appelflappen vullen en dichtmaken voor in de oven. 


Het bakkersdiploma

Aan het einde van het feestje krijgt ieder kind een echt bakkersdiploma met hun naam erop! 

Graag 3/4 weken van te voren een kinderfeestje boeken. Voor meer informatie kunt je contact met mij opnemen. 

bottom of page